IRMA DEKKER (1965)

Na jaren gewerkt te hebben bij politie, justitie en in het bedrijfsleven als consultant was ik van 2003 t/m 2017 advocaat&mediator in Familie- en kinderzaken. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in mensen en hun relaties. Wat houdt hen bezig en waarom loopt het in het leven en de liefde vaak zo anders als zij gehoopt hadden. De afgelopen 15 jaar heb ik mijn kennis verder verdiept en mij bekwaamd in op bewustzijn gericht werken met mensen, Familieopstellingen, systemisch werken en ben ik gecertificeerd coach. Sinds 2016 houd ik mij vooral bezig met coaching en Familiemediation.

Mediaton is dankbaar werk. Ik vind het keer op keer inspirerend mensen met grote problemen naar een uitkomst te gidsen waarbij niemand zich verliezer voelt.

Mijn coaching kenmerkt zich door de holistische aanpak. Ik kijk naar de persoon als geheel van lichaam en geest.

In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld tot een positief ingestelde, warme en open vrouw met een luisterend oor die prikkelende vragen stelt, niet bang is voor stiltes, empatisch is, je een spiegel voorhoudt, je uitdaagt. Een vrouw met pit en een rugzak aan levenservaring. Het leven en de liefde heeft mij veel geleerd. Ik daag mensen uit naar zichzelf te kijken, belemmerende patronen te ontdekken en in beweging te komen tot ontwikkeling, verandering en groei.

Mijn kracht is dat ik werk met een open blik en zonder oordeel. Ik sluit aan bij jouw belevingswereld en gebruik mijn intuïtie om te voelen wat nodig is. Ik heb geen agenda en vooropgestelde uitkomst wat betreft hoe een oplossing voor jou er uit zou moeten zien en ik heb een zeer brede kijk op het leven en de liefde. Alles is bespreekbaar.

Irma Dekker Coaching werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO). Regelmatig wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde coaches.

logo-effortles-coaching logo-nmv

NOBCO

Ik ben best eigenwijs, en kan niet echt goed tegen dat typische coaching jargon. Maar ik was wel op zoek naar een coach… Irma Dekker voelde dat allemaal prima aan. Met haar gedoseerde hulp ben ik nu veel verder komen dan ik aan het begin gedacht had!

Frans – 18 Jan 2017
Ik was in het begin zo sceptisch en vroeg me af of ik deze hulp wel nodig had, maar wat ben ik blij dat ik het toch met beide handen heb aangenomen. In het eerste gesprek met Irma was ik al om. Het voelde goed, er was een klik. Ik had het zo ontzettend moeilijk met mezelf en met anderen, maar dankzij Irma heb ik zoveel duidelijke inzichten gekregen over hoe de dingen zijn gelopen, waarom ik op bepaalde dingen zo reageerde, waarom mensen zo op mij reageerden. Het is me nu allemaal een stuk duidelijker. Het voelt als een enorme bevrijding om hier achter te zijn gekomen. Ik wil Irma ook ontzettend bedanken hiervoor en alle tijd die ze in mij gestoken heeft en nog steeds doet en ik kan het alleen maar iedereen aanraden om deze stap te zetten want het werkt! Ik denk persoonlijk dat iedereen deze coaching wel kan gebruiken! Mij heeft het in ieder geval heel erg geholpen en ik ben zeer dankbaar!
Amy (26 jaar).
Amy – 16 april 2017

Door de coachingsessies bij Irma staat mijn levensdoel mij heel helder voor ogen en durf ik stappen te zetten. Wat de Mind Eye Powersessie mij heeft gebracht is dat mijn onzekerheid en angst verdwenen is op belangrijke punten in mijn leven. Het stroomt weer en ik ben Irma daar erg dankbaar voor.

Cor -12 maart 2017