Wilt je meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met mij.

Je kunt telefonisch contact opnemen (023-5333282) of onderstaand formulier invullen. Op werkdagen ben ik telefonisch goed bereikbaar.

Adresgegevens

Irma Dekker
De Swarrelsstraat 14
2034 KD Haarlem
Praktijkbezoek alleen mogelijk op afspraak

Tel 023 – 533 3282
Email: info@irmadekker.nl

Routebeschrijving

Mijn praktijk is gevestigd in Haarlem en biedt een prettige en persoonlijke omgeving. De praktijk is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Auto

Komend vanaf de snelweg A9 neem je de afslag Haarlem Zuid- Zandvoort. Bij de verkeerslichten ga je links af. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. Bij het volgende verkeerslicht rechtdoor de Belgiëlaan op (je komt langs de Vomar). Je blijft deze weg rechtdoor volgen.  Na 800 meter is aan je linkerzijde de Schoolenearlaan. Aan het einde van deze laan ( doodlopend) kan je parkeren. Mijn praktijk is gevestigd aan De Swarrelsstraat 14. Je kunt ook parkeren op de hoek Engelandlaan -Italiëlaan. Hier is ruime parkeergelegenheid. Je loopt vervolgens langs het bloemenstalletje het park in, over het witte bruggetje, en iets verderop langs het fietspad zie je aan je rechterhand een tuinhek met mijn naam

Bus

Lijn 73 van Connexxion stopt vlakbij.  Stap uit op de halte hoek Italiëaan / Engelandlaan, dan langs het bloemenstalletje het park in, over het witte bruggetje, en iets verderop langs het fietspad zie je aan je rechterhand een tuinhek met mijn naam.

Trein

Vanaf  Station Haarlem neem je Connexxion bus 73 richting Schalkwijk (zie verder bus).