Mind Eye Power

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma van jou. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie). De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Je krijgt grip op de bedrading van je hersenen. Op deze manier kan je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei. Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelf-helend vermogen. Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Ik ben zelf nog iedere keer weer onder de indruk van de eenvoudig, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding Er vindt een verschuiving plaats:

  • van probleem naar levensles
  • van stress naar evenwicht
  • van angst naar vertrouwen
  • van een staat van verdediging naar een staat van groei
  • van angstige (traumatische) situatie naar herinnering

Mijn wens om een innovatieve holistische, toegankelijke en gedegen tool aan te bieden, waarmee ik je kan helpen je te bevrijden van diepgewortelde en ongezonde overlevingsmechanismen, heb ik kunnen leren van  Jacqueline Venbrux, die deze methode ontwikkelde en sluit fantastisch aan bij de methodes die ik voor de coaching al gebruik. Op deze wijze wil ik bijdragen aan een mooier en moeiteloos leven voor iedereen. Ik ondersteun hiermee eenieder die de weg vrij wil maken om een eigen plek in te nemen in het grotere geheel om zo een authentieke en unieke bijdrage te kunnen leveren

De Mind Eye Power methode is geïnspireerd op:

  • Psychologische traumaverwerking (EMDR en Imaginaire exposure)
  • Moderne wetenschap over de effecten van oogbewegingen op hersenfuncties. (Occulomotorische regulatie, Integrale Eye Movement therapie)
  • Nieuwe wetenschap over trauma en cel geheugen (B. Lipton, J. Dispenza, C. Perth, P. Levine) – Eeuwenoude wijsheid over de werking van het brein, lichaam, geest en oogbewegingen
  • (Wisdom chikung, EMDR in de organen) – De beginselen van groei en de kunst van het moeiteloos leven en werken (Effortless Coaching)
  • Lichaamsgerichte werkvormen (Mindfulness exposure, Braingym, Sedona methode, Trauma Stress Release)