Scheiden of blijven  Het scheiden van een partner is een van de meest stressvolle periodes in het leven van een mens. Ik kan je helpen de zaken op een rijtje te zetten in praktische en in emotionele zin met mijn expertise op zakelijk, juridisch en psychologisch terrein.

Mogelijk wil je onderzoeken of het voortzetten van je relatie haalbaar is. Ook in dat geval kan ik je helpen. Je kunt dan uiteindelijk de weloverwogen beslissing nemen om te gaan scheiden of bij elkaar te blijven.

Individuele begeleiding  Of hoe nu verder ? Hoe laat ik mijn partner los, stop ik met gepieker en krijg ik mijn eigen leven weer op de rails en hoe vind ik weer zin en betekenis in het leven.

Rondom ouderschap  Ook na de scheiding blijft je samen ouders van de kinderen. Deze veranderingen, het uitvoeren van een co-ouderschap of omgangsregeling kan wrijvingen geven en dan wil je weten hoe je hier zelf beter mee kan omgaan.

Meer weten? Bel gerust 023-5333282 Of vul het contactformulier in met uw vraag, dan neem ik contact met u op.